Kandidaat #4 Sangita Paltansing stelt zich voor!

Politiek betekent voor mij het verschil maken, daar waar het ook echt nodig is. Ik wil dan ook aan de lat staan voor toekomstbestendige collectieve voorzieningen, die aan de basis staan van een vitale samenleving.Ik zet me in voor een sociaal en veilig Leidschendam-Voorburg, waar iedereen kan meedoen op basis van gelijke kansen en niemand buiten de boot valt. Een gemeente met een robuust ondernemersklimaat, met ruimte voor starters en groeiers. Een gemeente die de faciliteiten biedt aan onze kinderen, waarmee zij zich in de volle breedte kunnen ontplooien, nu én in de toekomst.

In de komende periode ga ik mij richten op:

  • Goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor een ieder.
  • Sterk en innovatief onderwijs voor onze kinderen en goede onderwijshuisvesting.
  • Werk, werk en nog eens werk!
  • Passende huisvestingsmogelijkheden voor alle generaties in een prettige en veilige leefomgeving.

“Mijn ouders zijn geboren in Suriname, ik in Nederland. Als nieuwkomers hebben mijn ouders hun leven snel kunnen opbouwen, waardoor ik het pad naar goed onderwijs heb kunnen bewandelen, altijd een gedegen baan heb kunnen hebben in uitdagende functies en een netwerk heb kunnen opbouwen. Hierdoor ben ik nu in de gelegenheid om samen met mijn partner onze twee dochters op te voeden in deze mooie gemeente. Goede collectieve voorzieningen, die de PvdA hoog in het vaandel heeft staan, hebben hier sterk aan bijgedragen. Daarvoor ben ik dankbaar. Het ‘toekomstbestendig maken’ van gelijke kansen, zie ik dan ook als de missie waardoor ik politiek actief ben geraakt.

Meer weten? Volg mij op social media of neem contact met me op per email:

Twitter: @Sangita_070
Facebook: @Srpaltansing
Email: sangita.paltansing@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *